Restaurant Serre - zonnig terras

Restaurant & Serre

Ons restaurant en serre zijn dagelijks geopend tot 24:00 uur. Iedereen is welkom, zowel hotelgasten, gasten van Villapark Ehzerburg, maar ook voor passanten die lekker aan het fietsen of wandelen zijn. Dagelijks serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet, koffie met taart, lekkere à la carte lunch (tot 15.00 uur), drankje en borrelplankje of een heerlijk dinerbuffet. Voor meer informatie/ vragen en/of reserveren kunt u contact opnemen met de receptie op 0575-431143.

Restaurant en serre van Villapark Ehzerburg

Ook voor gasten van Villapark Ehzerburg bieden wij de mogelijkheid om lekker te ontbijten, lunchen of dineren in het restaurant van Hotel Landgoed Ehzerwold, gelegen aan de overzijde van het park. Het hotel en restaurant zijn volledig toegankelijk voor gasten in een rolstoel en er zijn aangepaste sanitaire voorzieningen aanwezig.

Restaurant Serre Serrerestaurant
Serrerestaurant bij Landgoed Ehzerwold in Almen. Gelegen in de Achterhoek

Onze serre

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch à la carte of een dinerbuffet ontvangen wij u graag in ons sfeervolle restaurant met Serre. Vanuit de Serre kijkt u uit over de sierlijke parktuinen van het landgoed. Bij mooi weer is het mogelijk om te lunchen of dineren op onze twee prachtige, zonnige terrassen met uitzicht op de Parktuin.

Koffie na de wandeling

Trek in een kop koffie met appelgebak of een goed glas wijn na een lange wandeling of fietstocht? Dan kunt u terecht in onze bar/lounge met ruime leestafel. Wilt u nog even uw e-mail checken of iets anders opzoeken op internet, dan kunt u gebruik maken van de computer in onze lounge of met uw eigen laptop/telefoon/IPad gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Vaderdagbrunch op zondag 16 juni 2024

Wil jij pap verrassen? Op Vaderdag kun je genieten van een heerlijke Pinksterbrunch à € 27,50 per persoon (incl. een glas Prosecco). We starten om 11.30 uur en tafelen tot 14.00 uur. Geniet van salades, brood, fruit, soepen en nog veel meer lekkers, nu al zin in!  Voor kinderen onder 18 jaar is er geen Prosecco maar een glaasje fris en keuze genoeg van het buffet. Prijs kinderen tot 12 jaar € 14,00 per kind, prijs voor kinderen van 12-18 jaar € 21,50 per kind. Reserveren kan online en telefonisch: receptie@ehzerwold.nl of 0575-431143.

Vaderdagbrunch op 16 juni 2024 bij Landgoed Ehzerwold 2

Onze koks en hun specialiteiten

De koks van Hotel Landgoed Ehzerwold koken met passie en plezier regionale- en seizoengebonden specialiteiten. Dagelijks hebben wij een dinerbuffet (vanaf 18.00 uur) bestaande uit 2 soorten soep, stokbrood en kruidenboter, een grote diversiteit aan salades, 3 soorten vlees/ vis, diverse soorten aardappels, pasta, rijst en groentes. Als afsluiter is er een dessertbuffet van individuele desserts. Bent u vegetariër? Dan serveren wij een extra vegetarisch hoofdgerecht voor u. Ook voor gasten met diëten of allergieën (zoals glutenvrij of lactose vrij) bieden wij diverse mogelijkheden.

Restaurant Serre Heerlijke dinerbuffetten

Klik hier voor de uitgebreide lunchkaart, deze kaart wordt geserveerd van 11.00-15.00 uur. Voor de drankenkaart, klik hier.

Reserveren?

Reserveren voor het diner of ontbijt is gewenst! Voor meer informatie of reserveren, bel 0575-431143.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018