Leuke activiteiten Berkelzomp in Almen

Nog veel meer leuke activiteiten

En er zijn nog veel meer leuke activiteiten om te ondernemen in de Achterhoek! Hier vindt u nog wat meer ideeën voor leuke activiteiten, allemaal in de buurt van het Villapark.

Andere leuke activiteiten in de Achterhoek

 

  • Varen met de Berkelzomp in Almen; in de periode april t/m oktober kun je heerlijk varen over de Berkel met de Berkelzomp ‘Fute’, dit is een echte belevenis. Het platbodemscheepje is een replica van de zompen waarmee eeuwenlang handelsvaart werd gedreven tussen de Hanzesteden.
  • Boer’n Golf bij Landgoed Ehzerwold; aan de overzijde bij Landgoed Ehzerwold ligt een mooie boer’n golfbaan (ook wel klompengolf). Een leuk spel met 10 holes om met de familie of vrienden te spelen. De kosten zijn slechts € 5,00 per persoon. Meer info te verkrijgen bij de receptie van het hotel.
  • Glasblazerij Martorell in Almen; glasblazen blijft één van de meest bijzondere ambachten. Martorell ontvangt groepen voor demonstraties glasblazen of workshops.

En dat waren ze nog niet allemaal…

 

  • Haarbroekse Vijvertuin in Harfsen; de tuin is prachtig en spraakmakend, er is een theeschenkerij met spreukentuin en er staan verschillende kunstobjecten gemaakt van oude materialen. Laat je verrassen!
  • Unieke Uitjes in Laren; de Achterhoek verkennen op een coole moderne E-chopper of elektrische scooter? Of met een sup of kano varen over de rivier De Berkel? Dat kan allemaal bij Unieke Uitjes in Laren.
  • Erve Brooks in Gelselaar; hier kun je pannekoeken eten in een oude Saksische boerderij en er is van alles te beleven. Prikkel je zintuigen op het blotevoetenpad, bewandel het avonturenpad, boogschieten, rodeostier rijden en nog veel meer.
  • Speeltuin & kinderboerderij Dondertman in Holten; hier heb je uren plezier. Ze hebben veel dieren, van kippen, varkens en geiten tot konijnen, cavia’s, pony’s en nog veel meer.
Leuke activiteiten E-chopper rijden
E-chopper rijden via Unieke Uitjes in Laren

 

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018