Natuurwandeling Ehzerburg

Natuurwandeling bij Ehzerburg

Wilt u graag een natuurwandeling maken nabij Ehzerburg? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wandelen in de Achterhoek betekent na elke bocht verrast worden door een prachtig vergezicht of een karakteristieke houtwal. Je gaat van bos naar weilanden en van pittoreske dorpen naar historische stadjes. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier, beleef de prachtige natuur!

Natuurwandeling maken nabij Ehzerburg

Om de hoek bij Villapark Ehzerburg staat TOP Ehzerwold 2.0, een toeristisch overstappunt). Vanaf de TOP Ehzerwold starten diverse leuke routes zoals wandelroutes, klompenpaden, fietsroutes, routes te paard, mountainbike routes, etc. 😃 Via een digitaal scherm kunt u alle routes bekijken en krijgt u leuke informatie over de omgeving. Een mooi startpunt dus om lekker te gaan genieten! Mocht u uw viervoeter mee hebben genomen, dan zijn er natuurlijk ook genoeg routes voor een wandeling met uw hond.

In Almen kunt u ook wandelen met een ezel, echt superleuk voor kinderen! Dit kan bij De Vetweide, het is een waar ezelparadijs. Wandelen met een ezel is een beetje spannend, maar zo leuk om te doen.

Natuurwandeling Ehzerburg
TOP Ehzerwold – Toeristisch Overstappunt in Almen

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018