Sauna Wellness Wellness Center De Bronsbergen in Zutphen

Sauna & Wellness

Zin in een beetje sauna & wellness tijdens je verblijf, of om even heerlijk te genieten van een heerlijke massage? Dit zijn leuke tips in de directe omgeving van Villapark Ehzerburg.

De sauna & wellness-opties

Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen

Genieten en ontspannen in Zutphen, De Bronsbergen is een wellness center gelegen in een bijzonder mooie omgeving aan het Bronsbergermeer. De kleinschaligheid, gastvrijheid en professionaliteit van de medewerkers zorgen voor een bijzonder verwenmoment. Naast het tot rust komen en ontspannen in de binnen faciliteiten kunt u ook terecht in de prachtige, ruim opgezette tuin. Verder is er ook een beauty afdeling met een breed aanbod van behandelingen voor het gezicht en/of lichaam en heerlijke massages. Meer info: debronsbergen.nl.

Thermen Bussloo in Apeldoorn

Ontdek de wereldse wellness van Thermen Bussloo, de inspiratie voor het resort namen ze mee van reizen over de hele wereld.  Stap in de weldadige Russische Banja sauna, de Azie sauna óf de traditionele Finse sauna. Waan u in een echte Mexicaanse cenote in ons unieke zoutwaterbad, proef de smaken van over de hele wereld in één van de  restaurants of verwen uzelf met een oosterse Hamam behandeling, Rasul beleving of Ayurvedische massage. Doe nieuwe energie op, hou het vast en neem het met u mee naar huis, dát is grenzeloos genieten. Meer info: thermenbussloo.nl.

Sauna Wellness Sauna De Bronsbergen in Zutphen
Sauna De Bronsbergen in Zutphen

 

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018