Sportieve activiteiten Achterhoek Klimbos in Ruurlo

Sportieve activiteiten in de Achterhoek

De Achterhoek heeft meer dan genoeg sportieve activiteiten voor u in petto. Dit is namelijk bij uitstek een regio voor buitensportliefhebbers. Volg een gave mountainbike route door de bossen, ga karten op de coole kartbaan in Zutphen, tem je hoogtevrees in het klimbos of ga kano varen of suppen op de rivier De Berkel. Als u zin heeft in een beetje meer actie met de familie, dan zit je hier goed!

Sportieve activiteiten in de nabije omgeving

 

* Adventure Eefde; adventure Eefde is dé plek waar iedere outdoor en snelheid liefhebben zijn hart kan ophalen. In het indoor- en outdoorpark kan je karten, klimmen en klettersteigen. Of je nou ervaren bent of voor het eerst komt; bij Adventure Eefde heb je gegarandeerd een leuk en actief dagje uit. Meer info: adventureeefde.nl.

* Klimbos Achterhoek; aan de rand van Ruurlo midden in de bossen bij restaurant Heikamp vind je Klimbos Achterhoek. Een plek vol verrassingen en avonturen voor jong en oud. Een tokkelroute, moeilijke overgangen, grote netten en een vrije val, het is er allemaal! Kies je zelf je klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan. Ga samen klimmen en beleef het meest uitdagende dagje uit! Meer info: klimbos.nl/locaties/achterhoek.

Sportieve activiteiten Achterhoek Adventure Eefde
Foto Adventure Eefde – kartbaan

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018