Supermarkten

Supermarkten

Villapark Ehzerburg heeft natuurlijk de nodige supermarkten in de buurt. Voor uw dagelijkse boodschappen vindt u de volgende supermarkten:

Superrr Almen


Deze kleine buurtsupermarkt ligt midden in de dorpskern van Almen, op slechts 1 km van het Villapark. Het assortiment is wat meer beperkt, maar voor de dagelijkse boodschappen kun je hier goed terecht. Deze supermarkt combineert ondernemerschap met zorg en biedt een werkplek aan mensen binnen hun beperking en heeft veel betrokkenheid met hun lokale klanten. De openingsdagen zijn: maandag t/m zaterdag van 08.00-18.00 uur (zaterdag tot 16.00 uur). Zondag gesloten.

U kunt uw boodschappen ook van tevoren bestellen en kosteloos laten bezorgen in uw vakantievilla, meer info klik hier voor de flyer. Deze flyer bevat tevens een leuke waardebon waarmee u 10% korting ontvangt op uw eerste aankoop.

Adresgegevens:
Dorpsstraat 31B
7218 AB  ALMEN
T: 0575-431200

PLUS Supermarkt in Laren

De PLUS Supermarkt in Laren is een grote supermarkt en ligt in het dorp Laren, slechts op 5 km afstand van ons Landgoed. Deze supermarkt heeft een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Tevens hebben zij een ruim aanbod aan PLUS Huismerk producten. De openingsdagen zijn: maandag t/m zaterdag van 08.00 – 19.00 uur (zaterdag tot 18.00 uur). Zondag gesloten.

De Plus supermarkt in Laren kan ook uw boodschappen bezorgen bij Villapark Ehzerburg. Dit kan op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 – 12.00 uur en tussen 14.00 – 16.00 uur. De bezorgkosten zijn € 6,00 (minimaal bedrag aan boodschappen is € 25,00). Het is ook een mogelijkheid om uw boodschappen vast klaar te laten zetten, deze kunt u dan bij de supermarkt ophalen voor € 2,50 extra servicekosten. U kunt online de bestelling plaatsen. Nog sneller de boodschappen in uw villa? Voor een bedrag van €8,50 worden uw boodschappen binnen 2 uur na uw bestelling geleverd. Voor het bestellen van uw boodschappen, klik hier.

Adresgegevens:
Holterweg 10
7245 AM  LAREN (GLD)
T: 0573-401715

Toch liever boodschappen doen op de zondag, dan raden wij u aan om naar Zutphen te gaan (15 minuten per auto vanaf ons Landgoed). Klik hier voor de supermarkten in Zutphen.

Wereldbakkerij Wijnand in Laren
Zin in verse broodjes, een heerlijk gebakje of andere lekkernijen? Dan moet u bij Bakkerij Wijnand staan, dit is echt een begrip in de regio. Loop eens binnen in de bakkerswinkel midden in het centrum van Laren, dan komt de geur van vers brood en banket je al tegemoet. De bakkerij is dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag van 07.00 – 17.00 uur. Meer info: wereldbakkerwijnand.nl.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018