Vakantie hond

Op vakantie met uw hond

Op vakantie met uw hond? Viervoeters zijn van harte welkom bij Villapark Ehzerburg, dus neem hem of haar gewoon gezellig mee tijdens uw weekje weg. Er zijn een aantal vakantiewoningen beschikbaar voor verblijf met hond en u kunt maximaal twee honden per woning meenemen. De omgeving is namelijk meer dan geschikt voor lange natuurwandelingen met uw beste vriend(in).

Op vakantie met uw hond

Wilt u uw viervoeter meenemen tijdens uw weekje of weekendje weg? Dat kan natuurlijk ook bij Villapark Ehzerburg. Voor het verblijf vragen wij een vergoeding van € 14,00 per hond per nacht (max. € 56,00 per verblijf per hond, ongeacht de duur van het verblijf).

Wandelroutes

Bij het maken van de reservering kunt u aangeven dat u uw viervoeter mee wilt nemen. In de omgeving vindt u prachtige wandelroutes om heerlijk met z’n allen te wandelen en uit te waaien. Op onze website kunt u ook een overzicht vinden met alle mooie wandelroutes door de natuur. Vanaf de TOP Ehzerwold beginnen talloze wandelroutes, zodat u al het mooie groen van de Achterhoek kunt aanschouwen.

 

Vakantie hond

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018