Zwembad De Berkel Zwembaden

Zwembaden

Er zijn diverse zwembaden in  de directe buurt van Villapark Ehzerburg! Kijk op de website van de diverse zwembaden voor het maken van een reservering.

Zwembad De Berkel in Almen


Dit leuke en kleinschalige zwembad ligt op slechts 1 km van het Villapark aan de rand van het dorpje Almen. Het openluchtbad ligt aan de rivier de Berkel. Rondom het zwembad is een mooie ligweide om heerlijk van de zon te genieten. Bij het zwembad is het ook mogelijk om kano’s te huren voor een tocht over de Berkel.

Berkelweg 7
7218 AS Almen
T : 0575-431500
W : www.zwembaddeberkel.nl

Zwembad in de Dennen, met buitenbad! *


Midden in de prachtige natuur van het Gelderse Vorden ligt openluchtzwembad ‘In de Dennen’. Het water in het zwembad is heerlijk verwarmd. Omringd door de bossen geniet je van de natuur en waterpret. Opdrogen na al dat gespartel kan op de aangrenzende ligweide.

* Dit zwembad is rolstoeltoegankelijk!

Oude Zutphenseweg 7
7251 JX Vorden
Meer informatie?
T : 0575-551203
W : www.zwembad-indedennen.nl

Zwembad De Beemd in Lochem*

Met drie zwembaden, een 35 meter lange glijbaan, draaikolk, massagestralen en whirlpool is er voor jong- en oud veel te beleven in zwembad De Beemd. Bij goed weer kun je lekker genieten op de zonneweide, bij slecht weer kun je ook nog onder de zonnebank.

*Dit zwembad is rolstoel toegankelijk!

Zutphenseweg 110
7241 SG   LOCHEM
T: 0573-252620
W: www.zwembaddebeemd.nl 

Zwemparadijs De Scheg in Deventer *


Kom een dagje echt genieten in zwemparadijs Blue Lagoon van De Scheg in Deventer! In het zwemparadijs zijn allerlei spectaculaire glijbanen te vinden. Roetsj met z’n allen van de familieglijbaan LavaSlide of beleef een avontuurlijke tocht in de Gletsje Slide. Alleen voor de echte durfals! Kom tot rust in de bubbelbaden en sauna’s van het IJslands Badhuis 4-Elements. De allerkleinsten spelen lekker met zand en water op Pingo’s eiland. Een dag vol spetterplezier!

* Dit zwembad is rolstoel toegankelijk!

Piet van Donkplein 1
7422 LW  Deventer
T: 0570-659777
W: www.sportbedrijfdeventer.nl/descheg

Zwembaden: zwemparadijs-scheg-deventer

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018