Witte brug op de Velhorst - vlakbij Landgoed Ehzerwold

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over één van onze villa’s? Hieronder geven we antwoord op de veelgestelde vragen over onder andere het reserveren, het verblijf zelf en de algemene ruimte de “Vrije Vogel”. Mocht uw vraag hiermee niet beantwoord zijn? Neem dan gerust contact met ons op telefonisch op 0575-229026 of info@ehzerburg.nl.

Reserveren

Kan ik online reserveren?

U kunt 24 uur per dag een reservering maken via onze website. Ga naar de accommodatie van uw keuze en klik op de gewenste aankomstdatum. U komt dan in het reserveringsformulier dat u verder kunt invullen.

Kan ik ook telefonisch of per email reserveren?
Uiteraard kunt u ook per telefoon een reservering maken. Bel gerust! Ons tel.nr. is 0575-229026. Ook via de mail kunt u een reservering aanvragen. Ons mailadres is: info@ehzerburg.nl

Kan ik de accommodatie ook vooraf bezichtigen?
Natuurlijk wilt u graag zien wat u reserveert of waar u terecht komt. We hebben wel graag dat u even een afspraak maakt. We kunnen de accommodaties alleen laten zien wanneer deze niet verhuurd zijn.

Kan ik ook een optie nemen op een Villa?
U kunt voor maximaal een week een optie nemen op een accommodatie. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Op welke extra kosten kan ik rekenen naast de huur van de villa?
Naast de huur van de villa worden er een aantal verplichte kosten berekend, dit zijn de kosten van:
– Milieu- en verblijfstoeslag € 1,60 p.p.p.n.
– Linnenpakket (per persoon berekend à €7,00)
– Reserveringskosten (€7,50)
– Eindschoonmaak (€ 75,00)

Daarnaast kunt u ook extra artikelen reserveren, zoals:
– Keukendoekenpakket (2 theedoeken en 1 keukendoek à €4,00 per pakket)
– Handdoekenpakket (één grote en één kleine à €5,00 per pakket)
– Dinerbuffet (€ 32,50 per persoon bij Landgoed Ehzerwold)
– Lunchpakket (3 broodjes (kaas, kipfilet, ham), 2 stuks fruit, 1 flesje drinken,
1 Snoepreep à € 14,50 per persoon. (Dit pakket wordt voor u klaargemaakt)
– Fietshuur (dames of heren stadsfiets à € 12,50 per fiets per dag of een
elektrische damesfiets à € 25,00 per fiets per dag)
– Hond (€ 14,00 per nacht met een maximum van € 56,00)
– Babybed (€ 15,00 per babybed voor het gehele verblijf)
– Kinderstoel (€ 5,00 per stoel voor het gehele verblijf)
– Hotelservice (voor € 5,50 per bed zijn uw bedden voor aankomst opgemaakt)

Kan ik een voorkeur aangeven voor een Villa?
Ja, het is mogelijk om een voorkeur aan te geven bij uw boeking. Indien u een voorkeur voor locatie heeft opgegeven, gaan wij ons best doen om deze te realiseren. Echter blijft uw voorkeur een preferentie en kunnen wij deze door eventuele omstandigheden nooit garanderen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden bij Villapark Ehzerburg?
Villapark Ehzerburg werkt met de Algemene Voorwaarden van RECRON voor Vakantiebedrijven. Klik hier voor deze RECRON voorwaarden. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en aanbevelingen van de overheid.

Kan ik bij Villapark Ehzerburg een reis- en ongevallen verzekering afsluiten?
Nee, wij bieden deze mogelijkheid niet aan. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met een eigen verzekeraar.

Aankomst en vertrek

Wat zijn de aankomst en vertrektijden?
De maandag en vrijdag zijn onze vertrek- en aankomstdagen. Op deze dagen kunt u vanaf 15.00 uur inchecken. Uitchecken kan tot uiterlijk 10.00 uur.

Waar kan ik inchecken voor het Villapark?
Inchecken voor de Villa’s kan bij de receptie van Hotel Landgoed Ehzerwold op Ehzerallee 14 (dit is aan de overzijde van Villapark Ehzerburg).

Kan ik ook eerder aankomen?
Door de wisseling van gasten moeten de villa’s worden schoongemaakt. In overleg kunnen we kijken of eerder aankomen mogelijk is.

Wordt er een borgsom gevraagd bij aankomst?
Er wordt in principe geen borgsom gevraagd. Als er sprake is van grote schade krijgt u hiervoor een rekening van ons toegestuurd.

Verblijf

Mag ik mijn huisdier meebrengen naar Villapark Ehzerburg?
Het is mogelijk om maximaal 2 huisdieren per villa mee te brengen tijdens uw verblijf. Hiervoor vragen we een extra toeslag van € 14,00 per huisdier per nacht (met een maximum van € 56,00 per huisdier per verblijf). Voor een hulphond of blindengeleidehond vragen wij geen toeslag.

Zijn de villa’s rookvrij?
Alle villa’s zijn rookvrij. Het is alleen mogelijk om in de buitenlucht of op uw terras te roken. De sigarettenpeuken vragen wij u netjes te deponeren in de daarvoor bestemde asbakken op het terras.

Mag er gebarbecued worden?
Er mag bij de villa’s gebarbecued/gegourmet worden, echter alleen op het terras in de buitenlucht. Op het terras is een stopcontact aanwezig welke u voor deze gelegenheid kunt gebruiken.

Kan ik gebruik maken van WIFI?
U kunt gratis draadloos internetten bij Villapark Ehzerburg. Omdat we ons in het buitengebied bevinden is het bereik in de accommodaties niet altijd optimaal.

Kan ik mijn fietsen ergens overdekt en afgesloten neerzetten?
Bij Hotel Landgoed Ehzerwold (aan de overkant van de straat) kunt u gebruik maken van onze overdekte fietsenstalling. Deze stalling wordt ’s ochtends omstreeks 08.00 uur open gedaan en rond 23.00 uur weer afgesloten. Voor de elektrische fietsen zijn hier oplaadpunten aanwezig. Graag verzoeken wij u uw fietsen niet in de villa te plaatsen!

Accommodatie

Wat voor soort koffiezetapparaat staat er in de villa?
Er staat een koffiezetapparaat, hiervoor kunt u snelfiltermaling koffie gebruiken. Filters zijn niet aanwezig in de villa’s, deze moet u zelf meebrengen tijdens uw verblijf.

Is er een vaatwasser in de accommodatie?
Alle villa’s beschikken over een vaatwasser. Het eerste vaatwastablet is aanwezig, mocht u de machine vaker wensen te gebruiken dient u uw eigen tabletten mee te nemen.

Zijn vuilniszakken en toiletpapier aanwezig?
Voor het eerste gebruik is er op elk toilet een rol toiletpapier aanwezig en in elke vuilnisemmer een vuilniszak. Meer toiletrollen en vuilniszakken dient u zelf mee te nemen.

Is er een keukenpakket aanwezig in de accommodatie?
Een afwasborstel en een klein tubetje afwasmiddel is aanwezig. Handdoeken en theedoeken zijn niet standaard aanwezig. Een keukendoekenpakket kunt u reserveren voor € 4,00 per pakket.

Zijn de bedden opgemaakt?
De bedden zijn niet standaard opgemaakt. Wel is er een bedlinnen pakket voor iedereen. U kunt de bedden laten opmaken tegen een meerprijs van € 5,50 per bed, de zogenoemde hotelservice.

Waar kan ik de inventarislijst van de villa vinden?
Op onze website zijn geen inventarislijsten van de villa’s te vinden. Mocht u vragen hebben over de inventaris van een villa, neem dan gerust contact met ons op.

Is er een wasmachine aanwezig in de vakantievilla?
Nee, er is geen wasmachine in de villa aanwezig. Bij langer verblijf van 14 dagen of meer, kunt u op aanvraag (tegen betaling) gebruik maken van een wasunit op het park (wasmachine en droger). Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Kinderen

Is er kindermeubilair aanwezig?
In de villa’s is standaard geen kindermeubilair aanwezig. Mocht u een babybed of een kinderstoel willen gebruiken is dit mogelijk. Het linnengoed voor de kinderbedjes moet u zelf meebrengen.

Boodschappen

Kan ik boodschappen laten bezorgen?
De Plus supermarkt in Laren kan uw boodschappen bezorgen. Dit kan op elke dag behalve de dinsdag of de zondag tussen 10.00 uur – 12.00 uur en 14.00 uur– 16.00 uur. De bezorgkosten bedragen € 6,00 voor een minimaal bedrag aan boodschappen van € 25,00. Het is ook een mogelijkheid om uw boodschappen vast klaar te laten zetten, deze kunt u dan bij de supermarkt ophalen voor € 2,50 extra servicekosten. U kunt online de bestelling plaatsen. Nog sneller de boodschappen in uw villa? Voor een bedrag van € 8,50 worden uw boodschappen binnen 2 uur na uw bestelling geleverd.

Kan ik ergens eten of een snack afhalen of laten bezorgen?
Bij Hotel Landgoed Ehzerwold kunt u eventueel gebruik maken van het dinerbuffet (op basis van beschikbaarheid). Reserveren kan via de receptie van het hotel voor 17.00 uur een tafel te reserveren. Voor snacks kunt u terecht bij de (mobiele) snackbar op het kerkplein in Almen of bij de snackbar in Laren.

Vervoer

Kan ik gebruik maken van het openbaar vervoer?
Er is een bushalte die stopt aan de Groot Have op 1,5 kilometer van ons park. Actuele reistijden kunt u vinden op 9292.nl.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018