Hotel Landgoed Ehzerwold

Hotel Landgoed Ehzerwold

Aan de overzijde van Villapark Ehzerburg bevindt zich Hotel Landgoed Ehzerwold. Er zijn slechts twee woorden nodig om deze plek te omschrijven: Natuurlijk goed!

Over Hotel Landgoed Ehzerwold

Het hotel ligt prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Persoonlijke aandacht voor de gast staat hier nog altijd voorop. Geniet van een welverdiende vakantie of breng uw zakelijke bijeenkomst door in een comfortabele omgeving waar groen, rust en ruimte regeren.

Locatie voor al uw evenementen

Het is naast een 3-sterren hotel een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfs- en huwelijksfeesten. Met 17 multifunctionele zalen, 11 discussiekamers, een theaterzaal en 115 moderne tweepersoonskamers geven we iedere gast een warm onthaal. Het hotel beschikt over een restaurant met serre waar dagelijks naast het ontbijt, een heerlijk dinerbuffet wordt gepresenteerd en een gezellige bar met lounge en twee zonnige terrassen waar u ook een lunch kunt nuttigen. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor groepen of het vieren van een feestje. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor meer informatie.

Hotel Landgoed Ehzerwold

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018