Familieruimte van Ehzerburg

De familieruimte

Aanschouw de familieruimte van Ehzerburg: ‘De Vrije Vogel’! Bij de entree van het Villapark bevindt zich onze gezellige familieruimte ‘De Vrije Vogel’ ingericht met gezellige zitjes, tafels en stoelen, een eigen bar en een zonnig terras.

Familieruimte ‘De Vrije Vogel’ van Villa Ehzerburg

Deze ruimte is speciaal af te huren wanneer u met meerdere Villa’s op het park verblijft of met vrienden of familie gezellig samen wilt zijn. De ruimte is groot genoeg om iedereen welkom te heten. Of dit nu voor een verjaardag, jubileum of een andere gelegenheid is; bij ‘De Vrije Vogel’ kunt u altijd met uw hele familie terecht.

De inrichting van ‘De Vrije Vogel’

‘De Vrije Vogel’ heeft een groot, zonnig terras om fijn gezamenlijk buiten te zitten. Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Ook heeft u toegang tot gezellige zitjes, zodat u de hele familie welkom kunt heten. De inrichting van ‘De Vrije Vogel’ oogt gezellig, maar toch ook netjes, zodat onze familieruimte voor vrijwel elke gelegenheid geschikt is.

Huur onze familieruimte

Voor meer informatie of reserveringen, bel naar 0575-229026! Wilt u meer informatie over de beschikbaarheid van onze villa’s? Kijk dan even hier.

Familieruimte van Ehzerburg
Vakantie met uw familie bij Villapark Ehzerburg in Almen

 

Familieruimte van Ehzerburg

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018