Welkomstbord Villapark Ehzerburg in Almen

Welkom bij Villapark Ehzerburg

Welkom bij Villapark Ehzerburg, gelegen in de prachtige natuur midden in de Achterhoek. Een gezellig park voor de hele familie in een groene omgeving waar recreatie en eventueel zorg samen komen. Het park staat op een historische plek waar vroeger de tuinen waren van Kasteel De Ehze.

Over Villapark Ehzerburg

Het vakantiepark heeft een gemoedelijke, kleinschalige sfeer en maar liefst zestien vakantievilla’s om heerlijk vakantie te vieren, of dit nou met familie, vrienden of even alleen is. En de hond mag gezellig mee en is van harte welkom op ons vakantiepark.

Inrichting voor iedereen

De vakantiehuizen zijn modern ingericht, van alle gemakken voorzien en volledig aangepast voor gezinnen met bijvoorbeeld een gezinslid in een rolstoel. Wilt u gezellig met de hele familie komen? Dan bieden wij de mogelijkheid om naast een aantal vakantiewoningen ook onze familieruimte met eigen bar en terras af te huren.

De locatie

Villapark Ehzerburg ligt net buiten het pittoreske dorpje Almen met oude dorpskern. Vlakbij ons vakantiepark vindt u de oude Hanzesteden Zutphen en Deventer en ook de gezellige steden Lochem en Ruurlo liggen vlakbij. Het is een fantastische uitvalsbasis om lekker te genieten en op ontdekkingstocht te gaan in de Achterhoek.

Zorgeloos op vakantie

Wist u dat u de boodschappen gewoon kunt laten bezorgen op ons vakantiepark, kijk op ‘Tips & Activiteiten’ voor de supermarkten in de buurt. En als je geen zin hebt om te koken, dan kun je aan de overzijde in het restaurant van Landgoed Ehzerwold genieten van een ontspannen ontbijtje of een heerlijke dinerbuffet.

In- en uitchecken voor de villa’s kan bij de receptie van Hotel Landgoed Ehzerwold (Ehzerallee 14, tegenover Villapark Ehzerburg)

Inchecktijd: vanaf 15.00 uur
Uitchecktijd: tot 10.00 uur

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018