Villapark Ehzerburg, een gezellig vakantiepark in de Achterhoek

Welkom

Welkom bij Villapark Ehzerburg, gelegen in de prachtige natuur midden in de Achterhoek. Een gezellig park voor de hele familie in een groene omgeving waar recreatie en zorg samen komen. Het park staat op een historische plek waar vroeger de tuinen waren van Kasteel De Ehze.

Het vakantiepark heeft een gemoedelijke, kleinschalige sfeer en de 16 vakantie villa’s zijn volledig aangepast voor gezinnen met bijvoorbeeld een gezinslid met een lichamelijke beperking of in een rolstoel. Wilt u gezellig met de hele familie komen? Dan bieden wij de mogelijkheid om naast een aantal vakantiewoningen ook onze familieruimte met eigen bar en terras af te huren.

Villapark Ehzerburg ligt net buiten het pittoreske dorpje Almen met oude dorpskern. Vlakbij ons vakantiepark vindt u de oude Hanzesteden Zutphen en Deventer en ook het gezellige Lochem en Ruurlo liggen vlakbij. Het is een fantastische uitvalsbasis om lekker te genieten en op ontdekkingstocht te gaan in de Achterhoek.

In- en uitchecken voor de villa’s kan bij de receptie van Hotel Landgoed Ehzerwold (Ehzerallee 14, tegenover Villapark Ehzerburg)
Incheck tijd: vanaf 15.00 uur
Uitcheck tijd: tot 10.00 uur

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018