Slaapkamers op de 1ste verdieping van de Villa's bij Villapark Ehzerburg in Almen

Thuiszorg

Zorgeloos op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De behoefte aan thuiszorg hoeft geen hindernis te zijn om heerlijk vakantie te vieren en daarom werken wij als Villapark Ehzerburg samen met thuiszorg organisatie Gudula/ Zorggroep Sint Maarten uit Lochem en met partner Caries Care Consultancy.

GUDULA/ ZORGGROEP SINT MAARTEN
Villapark Ehzerburg beschikt over aangepaste vakantie villa’s maar als uzelf, een familielid of vriend extra thuiszorg nodig heeft, dan bieden wij als extra service de mogelijkheid om thuiszorg te ontvangen. Indien gewenst, kunt u contact opnemen met de wijkverpleegkundige van Gudula/Zorggroep Sint Maarten om samen te kijken naar de mogelijkheden voor het bieden van deze thuiszorg in de door u gewenste periode van vakantie. Het kan zijn dat er tijdens de piekmomenten in de vakantieperiode geen mogelijkheden zijn voor het bieden van deze thuiszorg, Gudula/Zorggroep Sint Maarten behoudt zich het recht voor om de zorg te weigeren op deze momenten. Informeert u vrijblijvend over de mogelijkheden bij Gudula/Zorggroep Sint Maarten, dit kan via het telefoonnummer 0573 – 25 66 55 of per email via gudula@zorggroepsintmaarten.nl.

Gudula/ Zorggroep Sint Maarten zorgt voor alle middelen, materialen en menskracht. Ook zorgen zij voor de administratieve afwikkeling en overleggen ze en maken ze afspraken met uw eigen thuiszorg instantie. Zo krijgt u de zorg die u nodig heeft.

Informatie over Gudula/ Zorggroep Sint Maarten uit Lochem
Gudula/ Zorggroep Sint Maarten is een kleine gemeenschap met alle gezelligheid, saamhorigheid en ook de wederzijdse verplichtingen die daar vanzelfsprekend bij horen. De vaste wijkverpleegkundige kan samen met u kijken waar uw behoeftes liggen, welke zorg u nodig heeft en op welke manier zij u kunnen ondersteunen tijdens uw vakantie. De zorg wordt vervolgens geregeld vanuit kleinschalige wijkteams zodat u niet steeds andere gezichten ziet. En dat is wel zo prettig en vertrouwd bij zoiets persoonlijks als zorg ontvangen. De wijkverpleegkundige onderhoudt bovendien de contacten met uw huisarts en kan indien nodig de expertise van onze behandelaars inschakelen, waaronder ergotherapeuten en fysiotherapeuten.

Met zorg op vakantie
Gudula/ Zorggroep Sint Maarten kan tijdens de vakantieperiode de volgende diensten aanbieden:
* Hulp bij wondverzorging
* Medicijn-inname
* Het toedienen van injecties
* Het aantrekken van steunkousen
* Hulp bij het wassen
* Aankleden
* Zorg bij dementie

Welke ondersteuning u ook nodig heeft, de wijkverpleegkundige van Gudula/ Zorggroep Sint Maarten vormt altijd het vaste aanspreekpunt en de spil in uw zorg. Voor meer info, klik hier of bel naar: 0573-256655.

CARIES CARE CONSULTANCY
Caries Care Consultancy zet zich in voor mensen met een zorgbehoefte. Zij kunnen voor u en uw gezin, waarvan één of meerdere leden een verstandelijke en/of fysieke zorgbehoefte hebben, uw vakantie boeken en alles daarom heen voor u regelen. Voor meer info, klik hier of bel naar: 06-82171441.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018